idag tog vi en promenad

Idag tog jag fram kameran igen! Tyvärr var den helt död så jag satte batteriet i laddaren och tog bilder med mobilen istället. Det var så fint väder idag så Hampus och jag var nästan tvungna att ta en promenad. Vi båda tycker att det är skönt att gå en sväng efter lunch, och ännu trevligare är det när vädret är så fint som idag!


"Men kom då! Måste du gå så långt efter?". Här är en som nog helst vill hålla mig i handen, men det går inte om jag ska få med honom på bild såhär. Jag frågade om det var okej att lägga ut bild på honom och skriva hans namn - just nu är detta mest som en dagbok för mig men det är ju ändå internet, tänker jag. Han svarade att det går bra, men att jag bara får lägga ut bilder som han är fin på. Jag sa att jag tycker att han alltid är fin.


Vi brukar gå ner till sjön och promenera utmed den, in i skogen och sen följer vi en stig där tills vi kommer till vägen. Sen går vi på vägen tillbaka hem. Tycker det är så mysigt att där är både skog och sjö och så är det lagom långt. Det finns ett ställe i skogen där vi brukar stanna och pussas för det är så fint där och så gjorde vi det redan i oktober när vi blev tillsammans. Det är nog ungefär halvvägs på rundan. Och så får vi umgås och prata och bara vara tillsammans en stund. 


Och så finns det ju vitsippor med! Jag vill alltid stanna och titta på dem för det är så fint, men Hampus tycker inte att det är så roligt. Tänkte att jag ska ta med systemkameran någon gång när vi promenerar, men han skulle nog inte uppskatta om jag vill stanna och fota. 

De här mobilbilderna har tagit en sväng genom Photoshop också. Märkte nu att det var så länge sedan jag använde det programmet att jag knappt vet vad jag ska göra. Det kommer väl det med tänker jag. Och ikväll är det symfoniorkesterrep och imorgon har vi "miljötemadag" med skolan. Jag ska bygga ett litet växthus. Tänker att jag kanske kan odla chili och tomater där nästa år.

Kommentarer